Semmelrock térkövek

Semmelrock térkő

Tisztelt Ügyfeleink!
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy jelen oldalunkon csak megemlítjük a cégünk által forgalmazott térkövek egy részét. A teljes térkő kínálatunkat megtalálhatja a www.terko.biz weboldalon! Megértésüket köszönjük, kérjük látogasson el a térköves oldalunkra.

Hofstadter térkő, betonlap, kertépítési betonelem

Semmelrock térkővek

Semmelrock La Linia térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock La Línia térkő nemesen egyszerű, bazalt vagy gránit színű természetes kőzúzalék használatával kialakított finom mosott felület, melynek rengeteg utánzója akadt.

 

Semmelrock Umriano térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Umbriano térkő: minden egyes kő egyedi. Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú. Természetesen kellemes, kiemelkedően kényelmes. Különlegessége a páratlan megjelenés, az egyedi árnyalás.

 

Semmelrock Appia Antica antikolt térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Appia antica antikolt térkő élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, felületük csiszolódtak. Valódi természetes megjelenés, mely képes a hagyományos és a modern értékeket összekapcsolni.

 

Semmelrock Appia Antica nem antikolt térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Appia antica nem antikolt térkő természetes megjelenésű, egyénileg árnyalt térkő. Lerakáskor természetes hatást sugárzó felület alakítható ki régi és új környezetben.

 

Semmelrock Castello antikolt térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Castello antikolt térkő élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, csiszolódtak. Valódi természetes antik megjelenésű térkő, hiszen természetességet, mediterrán könnyedséget, kényelmet sugároz.

 

Semmelrock Vindobona térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Vindobona térkő élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, felületük csiszolódtak. Lazac színének köszönhetően valódi természetes antik megjelenést biztosít.

 

Semmelrock Il Campo térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Il Campo térkő patináns és eredeti a különleges strukturált felületnek köszönhetően. Színátmenetnek köszönhetően egyéni színvilág alakítható ki a burkolat megalkotása során.

 

Semmelrock Gramini térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Gramini térkő az 5 cm vastag kerti téglakő dörzsölt felszínével és rendszertelenül töredezett éleivel rusztikusmediterrán felülethatást kelt.

 

Semmelrock Naturo térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Naturo térkő a régi kockaköves utcák hangulatát varázsolja vissza. A termék formagazdagsága és a felülete természetes hatást teremt.

 

Semmelrock Pastella térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Pastella térkő a nemes natúrkő zúzalék használatával mosott felületű, pasztella színű, visszafogott eleganciájú térkő. Kombinációs lehetőséget kínál a hasonló felületű lapokkal is.

 

Semmelrock Country kombi térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Country kombi térkő a sokoldalúan felhasználható térkő látványával és célszerűségével tűnik ki, miközben összetéveszthetetlen felületképet teremt.

 

Semmelrock Citytop térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Citytop térkő a kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas. A nagy elemválaszték és a 8 cm-es vastagságú méretek miatt közterek, parkolók építésére is használható.

 

Semmelrock Sienna2 térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Sienna2 térkő lekerekített részleteivel az antik kövekre emlékeztet. Számtalan téralkotási lehetőséget nyújt és még a legkisebb kertekben is csodára képes.

 

Semmelrock Nardo térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Nardo térkő kiválóan alkalmas teraszok, gyalogutak, járdák, kerti utak kialakítására. A 2:1 arányú téglalap forma, és a többféle szín változatos mintázatok megvalósítását teszi lehetővé.

 

Semmelrock Fodorkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock fodorkő lágy ívű vonalakkal, nyugodt, őszies színekkel szinte festői tájat varázsol kertjébe. Egyszerűen szép: Fodorkő. Egyszerű, természetes felület.

 

Semmelrock gyeprácskő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock gyeprácskőnél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni, vagy zúzalékkal feltölteni. Így az utakon, behajtókon és parkolóhelyeken olyan robusztus burkolat építhető, amely kényelmes és barátságos, és megbízhatóan elszivárogtatja az esővizet.

 

Semmelrock univerzális hullámkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock univerzális hullámkő a gyakorlatban jól bevált, masszív és terhelhető térkőfajta. Az élletörés nélküli – úgynevezett zökkenőmentes-változat közlekedési szempontból csendes, ezért nagyobb forgalmú felületek burkolásához különösen alkalmas.

 

Semmelrock Behaton térkő

semmelrock terko ár, akció A Semmelrock Behaton térkő az élletörés nélküli – úgynevezett zökkenőmentes-változat közlekedési szempontból csendes, ezért nagyobb forgalmú felületek burkolásához különösen alkalmas. Behaton dupla kötésű térkövet a jó terhelhetőség, magas kopásállóság, könnyű lerakhatóság jellemzi.

 

Térkő árak

Aktuális Semmelrock térkő árakat ITT talál.