Leier térkövek

Leier térkő

Tisztelt Ügyfeleink!
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy jelen oldalunkon csak megemlítjük a cégünk által forgalmazott térkövek egy részét. A teljes térkő kínálatunkat megtalálhatja a www.terko.biz weboldalon! Megértésüket köszönjük, kérjük látogasson el a térköves oldalunkra.

Hofstadter térkő, betonlap, kertépítési betonelem

Leier rendszer térkővek

Leier Agora térkő

leier terko ár, akció A Leier Agora térkö ívelt oldalaival mozgalmasságot kölcsönöz, mégis harmonikus burkolat valósítható meg.

Szabályos vagy szabálytalan rakáskép, egyenes vagy ívekkel tagolt kialakítás, körök, legyezőminták kiképzése sem okoz gondot.

 

Leier Dom térkő

leier terko ár, akció A Leier Dom térkö szabálytalan fugaképével, vegyes méretrendszerével ódon terek hatását eleveníti fel.

Strukturált felületének kialakítása lehetővé teszi műemléki és új építésű környezetben történő felhasználását.

 

Leier Piazza térkő

leier terko ár, akció Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág de hatalmas méretválaszték jellemzi a Leier Piazza térkő rendszert.

A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. A Leier Piazza rendszer jól kombinálható más térkő típusokkal is.

 

Leier Quadro térkő

leier terko ár, akció A Leier QUADRO kocsalád négy tagja egy-egy teljesen eltéro alakzat, ebből adódóan a legváltozatosabb minták alkothatók.

Ha a térköveket csak véletlenszerűen egymás mellé rakosgatjuk, hamarosan minta születik belole, melyek vonzzák a tekintetet.

 

Leier Rollo térkő

leier terko ár, akció A Leier Rollo térkő hagyományos felületével és sarkos, fuga nélküli kiképzésével kifejezetten kellemes járásérzetet biztosít és kiskerekes járművel történő használhatóságot megkövetelő környezetben ajánlott.

 

Leier exclusive térkövek

Leier Mercato térkő

leier terko ár, akció A Leier Mercato térkő satírozott felülete, a szabálytalanul letört élei egyedi, antik hatású megjelenést kölcsönöz. Az kövekből kialakított felület szép és igényes.

 

Leier Riva térkő

leier terko ár, akció A Leier Riva térkő szemcseszórt felülete visszafogott, időtlen eleganciát sugároz. Finom megmunkálása kellemes járásérzetet, szilárdsága nagy terhelhetőséget biztosít.

Ideális termék kombinált funkciójú tereken történő felhasználásra.

 

Leier Scala térkő

leier terko ár, akció A Leier Scala különleges, hasított jellegű felületével teszi izgalmassá a szabályos mértani formák alkotta rakásmintát.

Önmagában vagy más típusú burkolókövekkel kombinálva modern és klasszikus hangulatú terek kialakítására egyaránt alkalmas.

Leier klasszikus térkövek

Leier Flora térkő

leier terko ár, akció A Leier Flora a nyolcszög alakzat négyzettel kombinálva sportos, lendületes hatású felületet ad a térnek.

Akár több színkombinációban is felhasználható, életteli teret kialakítva.

 

Leier Verde gyeprácskő

leier terko ár, akció A Leier Verde gyephézagos rendszer ideális megoldást jelent azokra a területekre, ahol a természetes zöldfelület megőrzése mellett a szilárd burkolatot is meg kell tartanunk.

A térkő elemek rácsszerkezetükkel beilleszkednek a talajba, a hézagokban szabad utat engedve a gyepnek.

Leier ipari térkövek

Leier Serpentino térkő

leier terko ár, akció A Leier Serpentino térkővel gazdaságosan készíthető stabil, rendezett burkolat. Egyszerű formai kialakításával magas forgalmi terhelés felvételére alkalmas.

 

Leier Solido térkő

leier terko ár, akció A Leier Solido a robusztus és funkcionális térkő. Kettőskötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelések felvételére alkalmas

 

Leier Solido-ÖKO térkő

leier terko ár, akció Nagy teherbírású Leier Solido térkö speciális „szivárgó kő” változata, elősegíti a felületet érő csapadék gyors elvezetését.

Parkolók, szabadtéri raktárbázisok ideális burkolata.

Térkő árak

Aktuális Leier térkő árakat ITT talál.